Teams / Skype for Business

Bruger du ofte videomøder, omstilling til kollegaer, almindelig telefoni og chatfunktion til både intern og ekstern kommunikation?


Teams / Skype for Business gør at du kan samle alt det, og meget mere, på én platform.


Helt praktisk betyder det at du sparer tid, penge og ressourcer helt uden at opgive alle de funktioner som et omstillingsanlæg giver.


Faktisk estimeres det at du og dine kollegaer, i gennemsnit sparer 30 min om dagen på at skifte til Teams / Skype for Business i håndtering alene.

Office 365

Office 365

En komplet integration med opkald direkte fra outlook-kontakter og mulighed for mødeindkaldelser til Teams / Skype for Business fællesmøder, gør Office365 til den perfekte medspiller og Teams / Skype for Business følger med, hvad enten du vælger Business- eller Enterprise licens.


 


 


 

On Premise / egen server

On Premise / egen server

Vi har erfaring med integration af Teams / Skype for Business, både hos virksomheder der ønsker at holde driften af egne servere i eget hus, men også hos virksomheder der ønsker at ligge det i skyen.


Er du i tvivl om hvilken løsning der er bedst for dig? Ring og få en snak med os omkring fordele og ulemper ved de to løsninger.


 


 


 

Kort intro til Teams / Skype for Business

Få et hurtigt overblik over nogle af de muligheder du får med Teams / Skype for Business. Videoen viser dig nogle af de mest brugte funktioner. Kontakt os gerne for en snak om, hvordan du helt konkret for mest muligt ud af løsningen.

Kontakt os