Udbud / 100+

Vi har stor erfaring med håndtering af udbud for større danske virksomheder. Det er som regel en konsulent/timebaseret opgave og aftales individuelt og direkte med jer. På denne side kan du læse mere om proceduren og mulighederne.

Udbud (TDC,Telia,Telenor,3)

Udbud (TDC,Telia,Telenor,3)

Vores lange erfaring i telebranchen har givet os unikke samarbejder på tværs af alle de 4 store maste-ejende danske televirksomheder.


Vi kender derfor styrker og svagheder ved alle 4 og kan på baggrund af dette give jeres virksomhed den helt rigtige sparring og vejledning inden jeres endelige valg.


Vi vil forsyne jeres indkøbsafdeling med vigtige kontraktkritiske informationer samt hjælpe med at ramme det korrekte prisniveau inden det endelige valg.

Storkunde-abonnement

Storkunde-abonnement

Lad os forhandle den rigtige pris på plads for jer. Vi kender telemarkedet og ved hvor niveauet skal være. Typisk er det 10-20% under kundens forventning.


 


 


 


 

Processen

Processen

Fase 1 – Afdækning af behov:


Vi starter med at afdække jeres aktuelle behov og få afklaret mulige løsninger og samarbejdspartnere. I denne fase vil der blive foretaget en komplet analyse af jeres nuværende løsning.


Fase 2 – Indhentning af tilbud fra ønskede samarbejdspartnere:


Ud fra resultatet af vores analyse og snak med jer omkring ønsker og behov, indhenter vi tilbud fra potentielle leverandører for at skabe et overblik over jeres muligheder.


Fase 3 – Udvælgelse af leverandør:


De aktuelle tilbud gennemgås og rettes til.


Fase 4 – Kontraktfase:


De sidste detaljer finpudses og kontrakten afsluttes med den leverandør I har valgt.

Kontakt os