Slip bekymringerne

Lad os overtage jeres IT infrastruktur

Lad bekymringerne om forældet udstyr være fortid med vores professionelle løsninger. Vi forstår, at investering i et nyt in-house datacenter kan være uoverkommeligt, men ved at outsource til vores samarbejdspartnere, nogle af landets bedste datacentre, kan du undgå at bruge formuer på nyt udstyr. Vi garanterer høj IT-sikkerhed og skræddersyede løsninger til vores kunder, da vi altid opdaterer vores kompetencer og certificeringer. Så lad os tage os af din IT-infrastruktur og sikre, at dine data er i trygge hænder.

IT Drift

Vi sørger for

Sårbarhedsscanning

Sårbarheds scanning af interne og eksterne enheder på netværket Nøjagtig synlighed i alle netværk.

Patch management

Configuration Manager / Intune / Autopilot Automatiser sårbarhedsstyring på din servere og PC´er. Distribuer, patch og administrer alt software.

Backup

Configuration Manager / Intune / Autopilot Automatiser sårbarhedsstyring på din servere og PC´er. Distribuer, patch og administrer alt software.

Overvågning

Kundevendt Dashboards informerer om Dataanalyse, tilstande og ydeevne.

Disaster Recovery

Gendannelse af servernedbrud Maksimal Datatab på 1 time og 59 minutter.

Support

C-SOLUTION har designet en ny type IT supportaftale, som skal gøre op med konceptet omkring klippekort, timelønninger mm. i daglig support og drift af IT. Altid adgang til et ekspert team.

3402 certificeret

Kvalitetsstempel i fokus

Beskrivelse af C-SOLUTION ApS’ ydelser i forbindelse med drift af hostingplatform
I det følgende beskrives C-SOLUTION ApS’ ydelser til kunder, som er omfattet af de generelle it-kontroller, som erklæringen omhandler. Erklæringen omfatter generelle processer og systemopsætninger m.v. hos C-SOLUTION ApS. Processer og systemopsætninger m.v., der er individuelt aftalt med C-SOLUTION ApS’ kun-der er ikke omfattet af erklæringen. Vurdering af eventuelle kundespecifikke processer og systemopsætnin-ger m.v. vil fremgå af specifikke erklæringer til kunder, der har bestilt sådanne.

Læs mere her

Vil du vide mere?

Vi tager altid gerne en uforpligtende snak om IT Drift over en kop kaffe.
Ta’ fat i os i dag, og lad os sammen kigge på jeres IT setup.