Vi tilbyder

C-Solution tilbyder en bred vifte af løsninger til dig og din virksomhed.
Fra telefoni til hosting og support, vi sidder klar ved telefonerne til at give dig et tilbud på en løsning der passer til din virksomhed.

Support

C-SOLUTION har designet en ny type IT supportaftale, som skal gøre op med konceptet omkring klippekort, timelønninger mm. i daglig support og drift af IT.

Erhvervstelefoni

Uanset størrelsesordenen på jeres virksomhed er valg af teleløsning en vigtig kommunikations- og servicekanal for både dine medarbejdere og kunder.

Hosting

Uanset størrelsesordenen på jeres virksomhed er valg af teleløsning en vigtig kommunikations- og servicekanal for både dine medarbejdere og kunder.

Møderum

Vi har et udvalg af forskellige løsninger, som er utroligt driftssikre og nemme at betjene. Uanset hvilken model du vælger, giver vi dig grundig vejledning i, hvilke funktioner den har og hvordan du får det optimale ud af den.

Netværk

Der er i dag et stigende fokus på cybersikkerhed når det kommer til erhverv. Er IT-sikkerheden i din virksomhed ikke i top, er du og dine kollegaers data og systemer i risikozonen for at blive ofre for hackerangreb.

Microsoft 365

Alle de apps og værktøjer du skal bruge samlet et sted. Word, Excel, Outlook mail, PowerPoint, OneNote, OneDrive, Teams, SharePoint og meget mere. Er du i tvivl om hvilken 365 licens der passer til dig, står vi klar med skarpe rådgivere, der med glæde vil hjælpe.

Hardware

Når du er kunde i C-Solution, får du adgang til vores Hardware portal.

Læs mere her