Når du er kunde hos os...

Når du er kunde hos os...

  Er dit behov er vores udgangspunkt. Vi sammensætter og opbygger vores løsninger omkring lige netop dit behov.


  Møder du ikke lange telefonkøer, når du har spørgsmål eller brug for support. Her får du personlig service uanset hvornår du ringer. Også klokken 3 om natten.


  Har vi gjort det nemt og overskueligt for dig, og snakker i et sprog, der er til at forstå – uanset om du er et teknisk geni, eller du har brugt din tid på andet end at sætte dig ind i VoIP, ATA-bokse og firewalls.


  Får du muligheden for at samle al din telefoni og IT ét sted. Så ved du altid, hvem du skal ringe til, uanset hvilken del af teknikken du har spørgsmål til. På den måde kan du spare tid, og du slipper for at holde styr på forskellige kundenumre, leverandører og løsninger - det gør vi for dig. 


  Behøver du ikke nødvendigvis at have samme passion IT og telefoni, som vi har. Vi brænder for det vi laver og sørger for, at du ikke skal beskæftige dig med det mere end højst nødvendigt. Vi klarer alt det tekniske og praktiske, så du kan koncentrere dig om dit arbejde og det du brænder for.  


  Vil du opleve hurtig respons. Størstedelen af vores kunder bor i lokalområdet, hvilket betyder at vi lynhurtigt kan stå ude hos kunden uanset om det drejer sig om opsætning, problemløsning eller bare et kort møde.


  Får du kun anbefalet produkter, som vi kan stå inde for. Vi vælger selv hvilke produkter vi sælger - og vi tester dem selv godt og grundigt af, inden vi anbefaler produkterne til dig.


  Får du løsninger, som sammensættes, vedligeholdes og udvikles af vores team, der er består af 11 dedikerede kollegaer med solid baggrund fra IT- og telebranchen. 


  Vi er en lokal Østjysk virksomhed og de fleste af vores leverandører bor indenfor en radius af 5-10 kilometer. Det betyder at vi har en personlig og tæt dialog til leverandørerne, som er med til at forbedre samarbejde og dermed dit produkt.

Hvad siger vores kunder?

Hvad siger vores kunder?

Vi har samlet et udvalg af cases til dig, fra nogle af de opgaver vi tidligere har løst for vores kunder.

Se referencer

Vil du snakke med os

Vil du snakke med os

Vil du booke et møde, snakke muligheder over telefon eller har du spørgsmål til kundeservice? Så kontakt os lige her

Kontakt os

Historien om C-Solution

Historien om C-Solution

Historien om hvem vi er, hvordan vi blev til og hvor du finder os i dag.

Historien om os

Kontakt os