Hvad siger vores kunder?

Hvad siger vores kunder?

Se referencer
Kontakt os

Kontakt os

Kontakt os
Historien om os

Historien om os

Historien om os
Når du er kunde hos os...

Når du er kunde hos os...

orange streg  Er dit behov vores udgangspunkt. Vi sammensætter og opbygger vores løsninger omkring lige netop dit behov.


orange streg  Møder du ikke lange telefonkøer, når du har spørgsmål eller brug for support. Her får du personlig service, uanset hvornår du ringer. Også klokken 3 om natten.


orange streg  Har vi gjort det nemt og overskueligt for dig, og snakker i et sprog, der er til at forstå – uanset om du er et teknisk geni, eller du har brugt din tid på andet end at sætte dig ind i VoIP, ATA-bokse og firewalls.


orange streg  Får du muligheden for at samle al din telefoni og IT ét sted. Så ved du altid, hvem du skal ringe til, uanset hvilken del af teknikken du har spørgsmål til. På den måde kan du spare tid, og du slipper for at holde styr på forskellige kundenumre, leverandører og løsninger - det gør vi for dig. 


orange streg  Behøver du ikke nødvendigvis at have samme passion for IT og telefoni, som vi har. Vi brænder for det vi laver og sørger for, at du ikke skal beskæftige dig med det mere end højst nødvendigt. Vi klarer alt det tekniske og praktiske, så du kan koncentrere dig om dit arbejde og det du brænder for.  


orange streg  Vil du opleve hurtig respons. Størstedelen af vores kunder bor i lokalområdet, hvilket betyder, at vi lynhurtigt kan stå ude hos kunden uanset om det drejer sig om opsætning, problemløsning eller bare et kort møde.


orange streg  Får du kun anbefalet produkter, som vi kan stå inde for. Vi vælger selv hvilke produkter vi sælger - og vi tester dem selv godt og grundigt af, inden vi anbefaler


orange streg  Får du løsninger, som sammensættes, vedligeholdes og udvikles af vores team, der er består af 17 dedikerede kollegaer med solid baggrund fra IT- og telebranchen. 


orange streg  Vi er en lokal Østjysk virksomhed og de fleste af vores leverandører bor indenfor en radius af 5-10 kilometer. Det betyder, at vi har en personlig og tæt dialog til leverandørerne, som er med til at forbedre samarbejde og dermed dit produkt.

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.