C-Solution

IT’s a personal thing

Virksomheden C-SOLUTION blev grundlagt i 2011 af Brian Pedersen og blev i starten drevet fra Brians stue i Horsens. Derfra blev der solgt et mindre udvalg af teleløsninger til erhverv.
Kort efter kom Henrik Kristjansen til. De to har kendt hinanden i mange år, og har i flere omgange arbejdet sammen i telebranchen, hvor de hver især havde fået bygget et solidt netværk og en masse know-how op.

I 2016 blev kontorlokalerne for trange og behovet for at være tættere på leverandører og samarbejdspartnere voksede. Derfor faldt valget på Skanderborg, da lokalerne skulle skiftes ud med noget, der kunne rumme den vækst, der ventede.

Væksten fortsatte og lokalerne blev endnu engang for trange til antallet af kollegaer, drømme og mål – og C-SOLUTION er nu tilbage i Horsens hvor det hele startede. Denne gang i store og lyse lokaler 2 minutters kørsel fra afkørslen ved Horsens V.

Lær af dine fejl

Bland dine kompetencer, så medarbejderne kan lære af hinanden.

Fleksibilitet

Vi forsøger at bevarer fleksibiliteten i hverdagen. Kunden kommer først, hvorfor det altid er vigtigt at være agil i sine procedurer.

Stærke ledere

Vi uddanner løbende vores ledere, så vi sikrer en stabil læringskurve. Motivation og entusiasme karakteriserer en dygtig leder.

Uddannelse

Vi tager elever ind, og sørger for at give dem en masse ansvar og alsidige opgaver. Flere af vores Drifts- og Supportfolk har taget deres uddannelse mens de har været i C-Solution.

Kundeminded

Sælger, Supporter, Leder, IT-Arkitekt eller noget helt femte. Uanset hvor man arbejder i C-Solution, bliver man oplært i kundefokus.

Total IT Firma

Support, Netværk, Serverdrift, Microsoft 365, Azure, AWS og meget mere.. Vi er et total IT firma.

Brug for hjælp?

+45 76 500 600

support@c-solution.dk