Hvordan lyder din virksomhed?

Hvad bliver dine kunder mødt af?

Hvad dine kunder bliver mødt af, når de ringer til dig eller din virksomhed, kan være afgørende for det indtryk de får af din virksomhed. Et velkomst-speak og telefonsvarer giver din kunde et rigtigt godt førstehåndsindtryk af dig og din virksomhed, og derfor er det også værd at bruge lidt tid på.

Udover at bruge det til at byde dine kunder velkommen, informerer om åbningstider, helligdage osv., så er det også en oplagt mulighed at bruge telefon-speaks som målrettet markedsføring til dine nuværende og potentielle kunder. Brug ventetiden til at informere din kunde om nye produkter, kommende events eller hvor de kan finde hjælp på hjemmesiden osv.

Professionelle speaks

Hvis du gerne vil slippe for at indtale dine speaks til telefonsvaren eller telefonsystemet selv, så får du gennem os adgang til et kæmpe netværk af nationale og internationale speakere.

Du får adgang til en stor database med professionelle speakere, som kan lave dine indtalinger på tysk, svensk, fransk, russisk – ja alle sprog. Du har mulighed for at lytte til deres stemmer inden du beslutter dig, så du kan finde lige præcis dén stemme, som du synes passer bedst til din virksomhed.

De står klar til at indtale dine telefon-speaks på lige præcis det sprog du ønsker. Du skal bare skrive ned, hvad du gerne vil have sagt, og så sørger professionelle speakere og fagfolk for, at du modtager et telefonspeak i en lydfil, der er lige til at gemme og uploade til dit telesystem.

Læs mere her

Professionelle speaks

Gå til siden med et hav af professionelle speaker