Erhvervstelefoni

Mobil, IP telefoni & Teams

Telefoni til erhverv
Mobil, IP telefoni & Teams

"Uanset størrelsesordenen på jeres virksomhed er valg af teleløsning en vigtig kommunikations- og servicekanal for både dine medarbejdere og kunder. Den rigtige teleløsning skaber et fælles kommunikationsnetværk, som binder alle medarbejdere sammen - uanset om de sidder på kontor eller arbejder hjemmefra".

Brian Pedersen

IP-telefoni med bordtelefon

IP-telefoni er markedets foretrukne teleløsning til virksomheder i alle størrelser. Al samtale ind og ud af virksomheden foregår klart, tydeligt og stabilt via internettet – og endda med betydeligt reducerede takster i forhold til f.eks. fastnetløsninger.
Mange forbinder IP-telefoni med brugen af bordtelefoner, eller foretrækker at have en fysisk telefon stående på skrivebordet. Vi har et stort udvalg af bordtelefoner fra Yealink, som er meget brugervenlige og hurtige at betjene.

Mobilløsning

Hvis du og dine medarbejdere oftere er på farten end på kontoret, kan I med fordel konvertere til en ren mobilløsning. Det giver mere frihed og fleksibilitet for dine medarbejdere og ofte vil der opleves mærkbare økonomiske besparelser for virksomheden. Vi tilbyder mobilløsninger både med og uden binding; alt efter hvilken løsning, der bedst lever op til dit budget og behov for funktioner.

Fleksibiliteten, i en ren mobilløsning for virksomheden, viser sig bl.a. i, at dine medarbejdere kan nøjes med kun én mobiltelefon til både arbejde og privat. I mobilapp´en kan indstillingerne tilpasses efter den enkelte medarbejders arbejdstid. På denne måde vises arbejdsnummeret kun i arbejdstiden og privat- nummeret vises, når medarbejderen har fri.