Erhvervstelefoni

Vi giver dig overblik over dit telebehov – helt gratis.


Ud fra en snak om ønsker og behov laver vi en analyse baseret på de teleløsninger, der passer præcis til jer.


Analysen giver dig et overblik over jeres nuværende omkostninger og hvad I økonomisk vil kunne spare ved et eventuelt skifte.


Vores unikke startpakke inkluderer alt fra flytning af jeres nuværende numre, programmering af det nye omstillingsanlæg, kursus på jeres lokation, samt fuld support og service efterfølgende.


Kontakt os for mere information.

Ren mobil - fleksibilitet og store besparelser

Ren mobil - fleksibilitet og store besparelser

Det perfekte valg til dig og dine kollegaer, hvis I har behov for fleksibilitet når I er på farten eller arbejder på skiftende lokationer.


Du kan tage alle dine numre til kontoret med i lommen og holde konferencemøder med flere mens du er på farten. Du har mulighed for at vise dit arbejdsnummer i arbejdstiden og dit privatnummer i fritiden. Du bestemmer.


Der vil ofte være store besparelser for dig og din virksomhed i at konvertere til ren mobil. Vi tilbyder dig løsninger både med og uden binding.


Kontakt os og hør nærmere.

IP telefoni – fuld funktionalitet til billigere priser

IP telefoni – fuld funktionalitet til billigere priser

IP telefoni er markedets foretrukne teleløsning til alle størrelser virksomheder. Al samtale ind og ud af virksomheden foregår klart, tydeligt og stabilt via internettet – og endda med kraftigt reducerede takster.


Driften og vedligeholdelsen er nu teleleverandørens ansvar, så gamle kobber ISDN linjer kan opsiges, det gamle omstillingsanlæg kan nedtages og driftsaftalen kan spares væk.


En meget funktionel løsning hvor I selv kan styre åbne/lukke tider, køer, omstilling, se statistik over alle kald og meget mere. Du bestemmer selv om du vil benytte dig af IP-telefoni fra din mobil, en bordtelefon, PC - eller en kombination.


Vi har løsninger både med og uden binding.


Kontakt os og hør nærmere.

App til web og mobil

App til web og mobil

Et fantastisk supplement til jeres teleløsning uanset om I er på farten eller foran skærmen på kontoret, har I nu mulighed for nem omstilling, overblik over hvor dine kollegaer er, grafisk aflytning af telefonsvareren, chat og meget mere

Processen ved opstart/skifte til ny teleløsning

Processen ved opstart/skifte til ny teleløsning

Når din virksomhed skal skifte til en ny teleløsning varetager vores team lang de fleste opgaver, og guider dig og dine kollegaer godt igennem processen.


Hent pdf´en herunder og læs mere om hvordan det forlæber fra første møde, og til I er i gang med jeres nye teleløsning.

Læs mere

Eurodan Huse - en fleksibel teleløsning

Hør Chris, IT manager hos Eurodan Huse, fortælle hvorfor de valgte en Flexfone-løsning gennem os.

Johanne Sonne Häggquist

Sinful

Som kunde hos C-Solution er du sikker på effektiv, hurtig og enormt hjælpsom support. Uanset hvad det handler om.

Frank Panduro

Teaterhotellet

C-Solution er indstillet på at lave specialløsninger, og de tester til det virker, og så synes jeg at det er sejt at der ikke er en bindingsperiode. Det betyder at man stoler på sit produkt.

Jesper Lynge Thomsen

Roesgaard & Partners

På selve opstartsdagen stod der 5-6 medarbejdere fra C-Solution klar, på vores kontor, til at hjælpe os i gang. De udfordringer, der var, blev hurtigt klaret og vi følte os i trygge hænder.

Peer Leth

Troldtekt A/S

Løsningen leveret af C-Solution giver et samlet overblik over alle medarbejdere og giver fleksibilitet så kollegaer er tilgængelige uanset på hvilken lokation de befinder sig eller arbejder midlertidigt fra hjemmekontor.

Nicolai Hansen

Niels Burcharth A/S

Der skal ikke mange fysiske møder i København til, før det kan svare sig med et
Microsoft Teams video-setup som vores. Lyden og skærmen fungerer virkelig godt,
og vi undgår kabler på borde og gulv.

Kontakt