Microsoft 365 og Office 365

Microsoft 365 er en Cloud-tjeneste, der giver dig værktøjerne og friheden til at være kreativ, samarbejde og kommunikere med dine kollegaer.


Du får muligheden for at organisere og udføre dit arbejde på en nem, professionel og kreativ måde. 


Med en licens til Microsoft 365 har du altid den nyeste version på alle dine enheder, uanset om du er på kontoret, hjemmekontoret eller på farten ude i verden. Med Microsofts hostede paraplyløsning får du meget mere end en af de mest foretrukne mail-løsninger. 


Herunder kan du læse og se mere om, hvad du får med en Microsoft 365-licens. Du får fuld funktionalitet for dine penge – og lidt mere til.


Ring eller skriv til os, hvis du har brug for et overblik over muligheder til lige præcis dit behov.

Styrk jeres virksomhed med Office 365-produkter

Marco Loftager

Skærbækcentret

Office 365 gør hverdagen nemmere i feriebyen SkærbækCentret. Licensstyringen på brugerne centraliseret - hvilket også gælder programmer, opsætning og brugerstyring – det giver et godt økonomisk og praktisk overblik.

Troels Vang Jensen

ICT Logistics

Vi er glade for valget af C-SOLUTION, der i dag administrerer vores Office365. Vi behøver kun at kontakte C-SOLUTION for at få eventuelle udfordringer løst og resten er op til dem. De har altid levet op til vores forventninger og yder behagelig og kompetent service.

Microsoft 365 gør hverdagen nemmere

Microsoft 365 gør hverdagen nemmere

Alle de apps og værktøjer du skal bruge samlet
Microsoft 365 er et abonnement fra Microsoft, der giver dig alle hertilhørende apps - herunder blandt andet Word, Excel, Outlook mail, PowerPoint, OneNote, OneDrive, Teams, SharePoint og meget mere. 


Med Microsoft 365 får du også lagerplads i skyen til alle dine filer, dokumenter, billeder og andre data gennem appen OneDrive. Ønsker du effektive værktøjer, der kan hjælpe dig med mødeplanlægning, dokumenthåndtering, skabe overblik, og give dig mulighed for at samarbejde med kunder og kollegaer på tværs af lokationer og organisationer – så er Microsoft 365 den rette platform for dig og dine kollegaer. 


Microsoft 365 gør din hverdag nemmere
Med Microsoft 365 er du og dine kollegaer sikret flere værktøjer, der gør det nemmere at samarbejde på kryds og tværs i jeres virksomhed - uanset antallet af afdelinger og lokationer. Løsningen kan tilpasses til lige netop jeres behov, og sikrer jer en oppetid på 99,8% samt de nyeste versioner og opdateringer.


Derudover er Microsoft 365 en sikker løsning, som overholder gældende regler og standarder inkl. de gældende EU-regler for dataopbevaring samt GDPR.


Den rette platform til din virksomhed
Microsoft 365 giver jeres virksomhed den rette platform til at opnå succes, og hjælper til at flytte jeres virksomhed digitalt og i sidste ende øge jeres omsætning.


Når du har en licens til Microsoft 365, er du altid sikker på at have de sidste nye og opdaterede versioner. Du har altid alle dine nødvendige apps og værktøjer lige ved hånden, uanset om du arbejder fra din PC, Mac, tablet eller telefon. Du får fuld funktionalitet på alle devices, hvilket giver dig en stor fleksibilitet i dit arbejde.


Den digitale arbejdsplads - Fordele ved Microsoft 365 til erhverv
Når dine apps fra Microsoft ligger i skyen, kan du og dine kollegaer også tilgå værktøjer og dokumenter fra alle jeres enheder - og fra alle lokationer. Det gør dit arbejde ekstremt fleksibelt, hvor du også kan arbejde og samarbejde fra hjemmekontoret eller på farten uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet.


Du kan udfylde dokumenter på farten på din mobil, arbejde på din PC fra sommerhuset eller lave en Power Point-præsentation, på din tablet, ude hos kunden. Og når alt ligger i skyen, er det altid den nyeste og seneste version, du har adgang til. Så du undgår alle de forskellige versioner, der kan ligge lokalt på en PC eller MAC.


Microsoft Teams - Møder der hvor du er
Siden 2020 er behovet for at kunne holde online møder eksploderet. De fleste af os ved nu hvor og hvordan man holder et virtuelt møde - og en af de helt store spillere på markedet er Microsoft Teams.


Måske du allerede har prøvet det, og kender de mange forskellige muligheder for chats, fildeling, online møder en-til-en og en-til-mange osv.


Microsoft Teams er ekstrem fleksibelt og superbrugbart for virksomheder, der ønsker at kunne kommunikere og dele med hinanden internt, og at kunne kommunikere mere professionelt med kunder. Teams fungerer på alle dine devices og enheder, hvilket gør det muligt at have de mange funktioner med i lommen.


Har du behov for et fysisk mødelokale, hvorfra du og dine kollegaer kan holde jeres virtuelle møder med kunder og samarbejdspartnere, så kan du se vores løsninger til møderum lige her.


Microsoft 365 Business til din virksomhed
Vil du også arbejde mere effektivt med dine mails og kalender i virksomheden, planlægge møder og håndtere jeres data og dokumenter ansvarligt, så kontakt os i dag for en uforpligtende snak. 


Du kan se mere i den korte video herunder og blive klogere på nogle af de mange muligheder du har.

Hvilke muligheder får du med Microsoft 365?

Denne video giver dig et hurtigt overblik og funktioner og muligheder, som gør dit og dine kollegaers arbejdsliv lidt lettere.

Hvad koster det?

Hvad koster det?

Prisen på Microsoft licensen afhænger af, hvilke muligheder din virksomhed ønsker at benytte jer af, hvor mange brugere og typen af licenser, der skal bruges.


Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, hvor du kan få mere at vide om priser og muligheder.


Få den rigtige Business Plan til din virksomhed
Som virksomhed kan du vælge mellem forskellige abonnementer, alt efter hvilke behov du har. På den måde undgår du at betale for en masse funktioner og apps, som du alligevel ikke har behov for. 


Du finder tre forskellige løsninger; Microsoft 365 Business Basic, Microsoft 365 Business Standard og Microsoft 365 Business Premium. Alle tre planer har samme basale muligheder for web- og mobilversioner af Office-apps, Outlook mail og kalender, fillagring og deling, sikkerhed og overholdelse af regler og standarder, og derfra kan du tilvælge flere forskellige funktioner, alt efter din virksomheds behov. 


Abonnementer og lincenser
Eksempelvis giver Premium-abonnementet dig avanceret sikkerhed og enhedsstyring, hvilket Basic og Standard ikke gør. Hvis du er i tvivl om hvilken Microsoft 365 Business Plan, der er den rigtige for dig, så vejleder vi dig meget gerne i de forskellige muligheder og funktioner.


Du får desuden også mulighed for at tildele forskellige licenser til hver enkelt bruger, og styre hvad der gives mulighed for. Det er ikke sikkert, at det er alle medarbejdere, der har brug for lige mange funktioner. 


Office Login uanset hvor du er
Du kan tilgå dine apps og værktøjer fra din PC, mobil og tablet – og hvis du ikke har dine apps i nærheden, kan du logge ind online via en browser. Det kan du gøre lige her.


Det sikrer dig adgang, uanset hvor du er, og hvilket device du bruger – det eneste det kræver, er internetadgang. Du kan tjekke din mail i lufthavnen, arbejde videre på dit Word dokument i toget, opdatere dit excel-ark på hjemmekontoret eller kommunikere med dine kollegaer på farten. Der er ingen begrænsninger! 

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.