Microsoft 365 og Office 365

Microsoft 365 giver dig værktøjerne og friheden til at være kreativ, samarbejde og kommunikere med kollegaer.
Muligheden for at organisere og udføre dit arbejde på en nem, professionel og kreativ måde.


Med en licens til Microsoft 365 har du altid den nyeste version på alle dine enheder, uanset om du er på kontoret, hjemmekontoret eller på farten ude i verden.


Med Microsofts hostede paraplyløsning får du meget mere end en af de mest foretrukne mail-løsninger.


Herunder kan du læse, og se mere, om hvad du får med en Microsoft 365-licens. Du får fuld funktionalitet for dine penge – og lidt mere til.


Ring eller skriv til os hvis du har brug for et overblik over muligheder til lige præcis dit behov.


 

Styrk jeres virksomhed med Office 365-produkter

Microsoft 365 gør hverdagen nemmere

Microsoft 365 gør hverdagen nemmere

Med Microsoft 365 er du og dine kollegaer sikret flere værktøjer, der gør det nemmere at samarbejde på kryds og tværs i jeres virksomhed - uanset antallet af afdelinger og lokationer. Løsningen kan tilpasses til lige netop jeres behov, og sikrer jer en oppetid på 99,9%, samt de nyeste versioner og opdateringer.


Sikker løsning med mange applikationer
Derudover er Microsoft 365 en sikker løsning, som overholder gældende regler og standarder. Microsoft 365 er et abonnement fra Microsoft, der giver dig alle deres apps - herunder blandt andet Word, Excel, Outlook mail, PowerPoint, OneNote, OneDrive, Teams, SharePoint og meget mere.


Med Microsoft 365 får du også lagerplads i skyen til alle dine filer, dokumenter, billeder og andre data, gennem appen OneDrive.


Ønsker du effektive værktøjer, der kan hjælpe dig med mødeplanlægning, dokumenthåndtering, skabe overblik, og give dig mulighed for at samarbejde med kunder og kollegaer på tværs af lokationer og organisationer – så er Microsoft 365 den rette platform for dig og dine kollegaer.


Den rette platform til jeres virksomhed
Microsoft 365 giver jeres virksomhed den rette platform, til at opnå succes og hjælper til at flytte jeres virksomhed digitalt og i sidste ende øge jeres omsætning.


Når du har en licens til Microsoft 365, er du altid sikker på at have de sidste nye og opdaterede versioner. Du har altid alle dine nødvendige apps og værktøjer lige ved hånden, uanset om du arbejder fra din PC, Mac, tablet eller telefon. Du får fuld funktionalitet på alle devices, hvilket giver dig en stor fleksibilitet i dit arbejde.


Microsoft 365 overholder alle de gældende EU-regler for dataopbevaring samt GDPR. Vil du også arbejde mere effektivt med dine mails og kalender i virksomheden, planlægge møder og håndtere jeres data og dokumenter ansvarligt, så kontakt os i dag for en uforpligtende snak.


Du kan se mere i den korte video herunder.

Hvilke muligheder får du med Microsoft 365? Denne video giver dig et hurtigt overblik og funktioner og muligheder, som gør dit og dine kollegaers arbejdsliv lidt lettere.

Marco Loftager

Skærbækcentret

Office 365 gør hverdagen nemmere i feriebyen SkærbækCentret. Licensstyringen på brugerne centraliseret - hvilket også gælder programmer, opsætning og brugerstyring – det giver et godt økonomisk og praktisk overblik.

Troels Vang Jensen

ICT Logistics

Vi er glade for valget af C-SOLUTION, der i dag administrerer vores Office365. Vi behøver kun at kontakte C-SOLUTION for at få eventuelle udfordringer løst og resten er op til dem. De har altid levet op til vores forventninger og yder behagelig og kompetent service.

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.