Møderum

Forestil dig, at du kan holde møder med dine kunder, samarbejdspartnere og kollegaer uanset om du er på hovedkontoret, hjemmekontoret eller på forretningsrejse i ind- eller udland. Forestil dig også, at du på samme tid kan slippe for planlægning, udgifter og transport til og fra møder.


Det er muligt med et virtuelt møderum. Du kan med det rigtige udstyr lave dit eget virtuelle konferencerum, hvor du kan holde onlinemøder og onlineundervisning for få- til hundrede deltagere, uden at gå på kompromis med lyd, billede og funktionalitet.


Vi har testet mange produkter, for at finde de bedste løsninger på markedet til videomøder. Vores udvalg gør dit digitale møderum til din foretrukne løsning, når det kommer til virtuelle møder - med lyd og billede i høj kvalitet. Hos os finder du løsninger til online møder, der blandt andet fungerer sammen med Microsoft Teams. Vi står for alt det praktiske og sørger for at montere, installere og teste at alt fungerer som det skal - så behøver du nemlig ikke bruge tiden på det.

Små mødelokaler / Huddle rooms

Små mødelokaler / Huddle rooms

Læs mere
Medium & store mødelokaler

Medium & store mødelokaler

Læs mere
Microsoft Surface Hub

Microsoft Surface Hub

Læs mere

Nicolai Hansen

Niels Burcharth

Lyden og skærmen fungerer virkelig godt, og vi undgår kabler på borde og gulv.
Der skal ikke mange fysiske møder i København til, før det kan svare sig med et Microsoft Teams video-setup som vores

Jonas Bruun Nørgreen

COZE AARHUS

Vi fik en hurtig og professionel levering og opsætning fra C-SOLUTION.
Kvaliteten er rigtig god og nemt at bruge - Sidst men ikke mindst, modtager vi utrolig god support

Nicolai Hansen

Niels Burcharth

Der skal ikke mange fysiske møder i København til, før det kan svare sig med et Microsoft Teams video-setup som vores

Virtuelle møderum

Virtuelle møderum

Fra store konferencer til hjemmearbejdsplads
Virksomheder i dag oplever et stigende behov for fleksible rammer i forhold til mødefaciliteter og udstyr. Mange har medarbejdere og arbejdsstationer spredt ud over flere geografiske lokationer – måske endda i international skala. Heldigvis har teknologien fulgt med udviklingen, og hos C-SOLUTION har vi specialiseret os i skræddersyede løsninger til videokonferencer og virtuelle møderum, der understøtter din virksomheds behov.


Et virtuelt møderum kan måske virke kompliceret og besværligt. Men virkeligheden er en ganske anden – særligt hvis man allierer sig med en specialist, der sørger for, at rammer og teknik er helt på plads.


Effektivisering og tidsoptimering
Man kan nemt komme til at bruge store mængder tid og ressourcer ved at samle samarbejdspartnere, kollegaer og kunder til et fysisk møde. Det implicerer bl.a. rejsetid, parkering og forplejning m.m. Med udstyr til videokonferencer og online møder, gør I jeres møder langt mere effektive og mindre tidskrævende. Når udstyret er opsat korrekt, signalerer du også en særegen og professionel oplevelse til dine samarbejdspartnere og kunder. Hertil stjæler du heller ikke af deres dyrebare tid ved transport til og fra mødet.


Hos C-SOLUTION er vi kompromisløse i vores valg af produkter, som er udvalgt med høje krav til funktionalitet, betjening og brugervenlighed. På den måde er I garanteret lyd, billede og funktionalitet i særklasse. Sådan skal det være. For jeres virtuelle mødelokale skal være et toptunet hjælpeværktøj og ikke en besværlighed.   

Vi benytter de bedste produkter på markedet

Du bestemmer

Du bestemmer

Udstyr til store online events og konferencer
Vi kan understøtte og levere udstyr og løsninger til store, fysiske møderum, hvor der er brug for plads. Det kan eksempelvis være i forbindelse med en konference eller et event på et hotel, institution eller konferencecenter, hvor der er brug for mange pladser både fysisk og online. Her tænker vi bl.a. større bestyrelsesmøder, paneldebatter, undervisning, borgermøder m.m. Kun fantasien sætter grænser. 


Til mindre mødelokaler og hjemmekontor
Mindre kan selvfølgelig også gøre det, og dem kalder vi Huddle Rooms. Huddle Rooms er små mødelokaler med smarte og tekniske løsninger i verdensklasse. Det sikrer dig de bedste rammer og forhold, når du afvikler online møder med samarbejdspartnere, kunder og kollegaer i land og udland.


Flere virksomheder har gennem de sidste par år fået øjnene op for anvendeligheden og fordelene ved disse mindre mødelokaler. Lokalerne udmærker sig til både interne og eksterne møder samt projektarbejde.


Udstyret er udviklet specifikt til formålet og fylder derfor ikke særlig meget. Videoløsningerne er indskrænket pladsmæssigt, uden at I går på kompromis med billed- og lydkvaliteten. Vælger I at montere en skærm på væggen, er I garanteret den ultimative oplevelse.


Et Huddle Room er også en god løsning til et hjemmekontor, hvor der er brug for at blive afviklet mange online møder. Her er pladsen selvsagt begrænset, men vi sørger for, at du får en perfekt opsætning - uden at gå på kompromis med lyd eller billedkvalitet.


Zoom, Microsoft Teams eller begge? Du bestemmer
Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilken løsning der er den bedste, og hvilken én I foretrækker, og har erfaring med at bruge. For nogen er Microsoft Teams den optimale løsning, for andre er det Zoom. Det kan også være, I har brug for et mere fleksibelt setup, hvor enhver bruger, kan tilkoble sig via egen PC og selv vælge, om det skal være det ene, det andet eller det tredje. Det kalder vi BYOD (bring your own device).


Vi er desuden stolte af at være en af de få certificerede forhandlere af Surface produkter, som er ideelle værktøjer til virtuel samskabelse og projektarbejde. Vi tilbyder bl.a. Microsoft Surface Hub, hvor man via Teams kan afvikle møder i høj kvalitet, mens I via skærmdeling kan arbejde på samme dokument.


Hos C-SOLUTION har vi en dyb værktøjskasse af løsninger, så vi kan skræddersy det perfekte, virtuelle møderum til dig og din virksomhed. Vi sikrer driftssikkerhed og nem betjening, og vi giver dig grundig vejledning i, hvordan du får det optimale ud af den valgte løsning.

Kontakt

luk C-solution form
Spørgsmål?

Skriv direkte til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at kontakte os på 76 500 600.